Fagbladet Musikeren

Online-kurser Undervisningsvideoer Support …til dig

Vi opfordrer vores lokalafdelinger og alle medlemmer til at kontakte enten Camilla Lyngsø, Mads Mazanti eller Thomas Hyllested fra DMFs sekretariat med forslag til nye kurser og
koncepter – og med forslag til udvikling af de eksisterende – så vi på bedste vis kan imødekomme jeres ønsker til efteruddannelse.

I en tid hvor vi må være sammen hver for sig, har vi online-kurser for jer medlemmer inden for jeres forskellige fagområder. De fysiske kurser vender tilbage, når vi igen kan mødes.

På vores hjemmeside www.dmf.dk kan du orientere dig om, hvad vi har på tapetet. 
Her kan du også købe vores undervisningsvideoer i live streaming og videoproduktion med Bo Larsen og Jacob Vinjegaard. I de fem videoer lærer du om god lyd, gode billeder, redigering, colourgrading og formidling.

Hvis du sidder med en akut udfordring, for eksempel i forhold til sociale medier eller pressemateriale, kan du desuden via vores hjemmeside booke tid til individuel support. 

I øvrigt opfordrer vi vores lokalafdelinger og alle medlemmer til at kontakte enten Camilla Lyngsø, Mads Mazanti eller Thomas Hyllested fra DMFs sekretariat med forslag til nye kurser og koncepter – og med forslag til udvikling af de eksisterende – så vi på bedste vis kan imødekomme jeres ønsker til efteruddannelse.

Vi arbejder desuden på at hjælpe faglige medlemsnetværk i gang. Disse netværk vil også skulle bidrage til vores samlede kursusvirksomhed med forslag og idéer til kurser, webinarer og andet.