Fagbladet Musikeren

Dansk Musiker Forbund har fokus på sexisme

Den 23. november deltog Dansk Musiker Forbund i den virtuelle konference ’Musikbranchen står sammen: Vi gør op med sexismen!’ Hen over vinteren deltager DMF desuden i et workshop-forløb med fokus på adfærdsændring.
”VI SKAL SEXISMEN TIL LIVS. Emnet vil have vores særlige bevågenhed,” understreger Søs Nyengaard.

Dansk Musiker Forbunds formandskab deltog mandag den 23. november i den virtuelle konference ’Musikbranchen står sammen: Vi gør op med sexismen!’ arrangeret af W.A.S. Entertainment.

”Konferencen belyste begrebet sexisme og gav os et overblik over, hvad vi skal være opmærksomme på,” fortæller DMFs nytiltrådte formand, Søs Nyengaard.

Hun understreger, at sexisme vil have DMFs særlige bevågenhed i de kommende år.

”Vi skal sexismen til livs. I Dansk Musiker Forbund går vi nu sammen med andre gode kræfter i branchen for at blive klogere på, hvad vi kan gøre for at dæmme op for sexisme, chikane og anden diskrimination. Jeg vil gerne opfordre til, at man kontakter vores sekretariat, hvis man har været udsat for dette. Vores sagsbehandlere sidder klar til at hjælpe,” understreger Søs Nyengaard.

Henover vinteren deltager Dansk Musiker Forbund i forløbet ’Kunst & Kultur i Balance’ arrangeret af Snyk, der er den danske genreorganisation for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Forløbet består af en række workshops med fokus på adfærdsændring.