Fagbladet Musikeren

ANNONCE: Få en gratis vurdering af dit instrument af Tarisio i København

Tarisio, verdens førende auktionshus inden for salg og auktion af fine instrumenter og buer, vil være i København mandag den 22. juli for at tilbyde gratis vurderinger af violiner, bratscher, celloer og buer samt modtage genstande til kommende auktioner og private salg.

Den 22. juli har du muligheden for at få vurderet dit instrument/bue hos Tarisio, der er verdens førende auktionshus for fine og sjældne strygeinstrumenter og buer. 

Det foregår i København og efter aftale, som du kan læse mere om længere nede. 

Tarisio betjener kunder over hele kloden med kontorer i New York, London og Berlin, og vi kombinerer førsteklasses ekspertise med en effektiv og gennemsigtig salgsplatform.  

Hos os har købere og sælgere adgang til fjorten årlige auktioner samt en diskret og omhyggeligt kurateret afdeling for private salg. Vi opnår i gennemsnit en salgsrate på 93 procent og har sat ikke mindre end 315 nye salgsrekorder i løbet af de sidste tre år. 

Så overvejer du at sælge et instrument eller en bue, vurderer vi gerne dine genstande til fremtidige auktioner og private salg. Vurderingerne vil blive udført af vores Senior Specialist, Marie Turini-Viard.  

Marie Turini-Viard har været hos Tarisio siden 2010, hvor hun har base i Paris. Hun håndterer genstande for alle Tarisios kontorer og vurderer over tusind instrumenter og buer hvert år. 

Bedste salgsstrategi 

Som mulig sælger via os vil hun tilbyde dig realistiske forventninger til værdien af dit instrument og/eller din bue baseret på hendes dybe kendskab til det internationale marked.  

Hun vil desuden guide dig gennem den bedste salgsstrategi for at præsentere dine genstande enten på auktion eller privat. Som sælger hos os nyder du desuden fordel af den gennemsigtighed og det fælles incitament, der følger med at indlevere hos Tarisio:  

Auktionsresultaterne kan nemlig følges online under budgivningen, og da vores provision beregnes som en procentdel af det endelige resultat, arbejder vi for de bedst mulige resultater for sælger. 

Vi modtager gerne indleveringer til en af vores auktioner under din gratis vurdering i København, men der er ingen forpligtelse til at sælge hos os.  

Skulle du efter din vurdering vælge at indlevere dit instrument eller din bue hos os, vil vi med glæde håndtere transporten.  

Når din genstand ankommer til et af vores internationale kontorer, begynder vi forberedelsen til salg, der inkluderer vores verdensklasse fotografi og pålidelige tilstandsrapporter. 

Læs mere om Tarisio her