Grej

Rengør din mikrofon på fem minutter

Micker Pro UVS er en enhed, der steriliserer og fjerner bakterier fra mikrofoner ved hjælp af UV-C lys.
Micker Pro
Micker Pro renser mikrofonen og reducerer overførsel af bakterier og vira betragteligt.

Mikrofonrengøring er vigtigere end nogensinde. Nyheden Micker Pro UVS klarer opgaven ved hjælp af ultraviolet lys. Det mobile apparat fjerner 99.9% af alle bakterier med UV-C lys ved 254nm lydbølgelængde.

Ny forskning tyder på, at UV-C 254nm uskadeliggør virusstrenge (inkl. Covid-19), og enheden er nem at bruge. En tur over mikrofonen varer kun 5 minutter, og Micker Pro kan oplades via USB.

 

Dansk desinfektion

Det har længe været kendt, at ultraviolet lys kan dræbe skadelige bakterier. Det var den danske videnskabsmand og Nobelprisvinder Niels Finsen, der i starten af 1900-tallet fandt ud af dette. En anden dansker, Esko Schmidt-Sørensen, arbejder i nutiden i samme felt og har bl.a. under Corona-krisen opfundet og udviklet en UVC box, der som middel mod Covid-19 kan bruges af hospitaler, storkøkkener og institutioner til desinficering.

Micker Pro UVS er specielt udviklet til mikrofoner og produceret i (Syd)Korea af firmaet E-Best, der også laver mikrofoner og event-teknologi.  Micker Pro vejer kun 200 gram og er 11 cm høj. Den kan fås i danske musikforretninger og prisen ligger på omkring 900 kr.