Covid-19

Kontingent- og præmienedsættelse

Kontingentnedsættelse

På de interne linjer har Dansk Musiker Forbunds hovedbestyrelse besluttet, at medlemmer, der er særligt berørte af corona-krisen, kan søge om kontingentnedsættelse på 50% i perioden 1. april til og med den 30. juni.

Mange lokalafdelinger har også besluttet, at de vil nedsætte deres kontingent. Vi vil derfor sørge for, at din ansøgning videreformidles til din lokalafdeling.

Se nedenfor om selve ansøgningsproceduren.

Præmienedsættelse

Dansk Musiker Forbunds forsikringsselskab, DMF Forsikring GS, er også fuldt ud klar over, at nogle medlemmer er særligt berørte i denne for os alle så vanskelige tid. Vi kan derfor med glæde oplyse, at også DMF Forsikrings bestyrelse har besluttet, at præmien i perioden 1. april til og med 30. juni efter ansøgning kan nedsættes med 50%. Der gælder det samme princip her som for kontingentnedsættelse.

Se nedenfor om selve ansøgningsproceduren.

Ansøgningsprocedure vedrørende kontingentnedsættelse og præmienedsættelse

Når du ansøger her, ansøger du om følgende:

• 50% kontingentnedsættelse til hovedforbundet

• 50% kontingentnedsættelse til din lokalafdeling

• 50% præmienedsættelse til din instrumentforsikring hos DMF Forsikring GS

Nedsættelserne sker i perioden 1. april til og med den 30. juni 2020.Vær opmærksom på, at nedsættelsen sker ved, at du får en kreditnota på det, du betaler for meget i april måned. Vi gør det på den måde, fordi opkrævningskørslerne for april måned allerede har fundet sted.

Medlemmer med et i forvejen nedsat kontingent (unge under 23 år, medlemmer på uddannelseskontingent samt medlemmer på g-kontingent) kan ikke ansøge om kontingent- og præmienedsættelse.

Vær opmærksom på, at medlemmer, der er fastansatte og hjemsendt med løn, ikke kan forvente at ansøgning imødekommes.

Selve ansøgningen sker ved, at du sender en mail til kontingent@dmf.dk.